O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

U nedjelju će Ivanec biti domaćin Baletnoj grupi Florida Classical Ballet Theatra! U sklopu svoje europske turneje, ansambl iz američke savezne države Floride Ivančanima će pokloniti baletnu večer.
Program u kinodvorani počinje u nedjelju, 30. lipnja u 20 sati. Ulaz je besplatan, a svi koji to žele i mogu pozvani su da daruju simboličan novčani prilog koji će biti usmjeren kao potpora za ljetovanje udomljene djece i osoba koje zbrinjavaju članovi Udruge udomitelja Nada iz Ivanca.

U ponedjeljak 24.06., s početkom u 19,00 sati u ivanečkoj kinodvorani, povodom dana našega grada koncert će održati zbor KUD-a "Rudolf Rajter". Uz zbor nastupiti će i Vokalni ansambl Sakcinski, Dječji zbor OŠ Ivanec i Tamburaški orkestar Kud-a ITAS. Dirigenti su Nada Peček, Jelena Gotal i Petar Hehet.
Na nedavno održanoj županijskoj smotri pjevačkih zborova i ansambala Varaždinske županije Mješoviti pjevački zbor KUD-a "Rudolf Rajter" i vokalni ansambl "Sakcinski" iz Ivanca osvojili su prva mjesta.Čestitamo!!!

Povodom obilježavanja dana našega grada, Učilište organizira za naše najmlađe sugrađane gostovanje kazališta Mala scena iz Zagreba sa dječjom kazališnom predstavom "Kraljevna na zrnu graška" u nedjelju 23.06.2013. u ivanečkoj kinodvorani s početkom u 18,00 sati. Ulaz na predstavu je slobodan.

U srijedu, 19. lipnja 2013. godine od 17:00 do 18:30 sati, u prostorijama Osnovne glazbene škole “Ladislav Šaban” Ivanec (Vladimira Nazora 46, 42240 Ivanec) održat će se mobilna infotočka Programa JAKO. S ciljem pregleda sudjelovanja organizacija civilnog društva u procesima
odlučivanja na lokalnoj i regionalnoj razini Program JAKO je izradio upitnik za OCD-e, JLS-e i JLRS-e. Na najavljenoj infotočki bit će podijeljeni upitnici predstavnicima OCD-a, JLS-a i JLRS-a te riječi o uspostavi kvalitetne suradnje i partnerstva u procesima odlučivanja kao i najava konferencije “Uloga organizacija civilnoga društva u održivom razvoju lokalne zajednice” u Lepoglavi, 26.06.2013. Pridružite nam se na predstavljanju i upoznajte mogućnosti i besplatne usluge koje vam se nude kroz Program JAKO. Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail pouvz@programjako.info, telefon 099/233-7504.

 Pozivamo Vas u četvrtak 02.05.2013. u ivanečku kinodvoranu s početkom u 19,30 sati na koncert tamburaškog orkestra KUD-a "Itas". Uz tamburaški sastav gostuju: Klapa Kampanel, Vokalni ansambl Sakcinski, Valentina Geci i Danijel Češnjaj. Cijena ulaznice je 30,00 kuna.


U petak 26.04.2013. u 12,00 sati u ivanečkoj kinodvorani održat će se kazališna predstava "Ruke po Ranku" u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin. Predstava "Ruke po Ranku" Vesne Kosec-Torjanac temelji se na noveli "Ruke" Ranka Marinkovića, a motivski se dotiče i Marinkovićevih novela "Mrtve duše" i "Zagrljaj".
Redatelj je Dubravko Torjanac, scenograf i autor lutaka Ivan Duić, dramaturginja Vesna Kosec-Torjanac, a skladatelj Petar Eldan.
U predstavi će uživati učenici Srednje škole Ivanec.

U subotu, 06.04.2013. godine Ivanec će biti domaćin 1. međunarodne smotre dječjeg folklora, u organizaciji KUD-a Salinovec, koja će se održati u ivanečkoj kinodvorani s početkom u 16,00 sati. U programu će sudjelovati oko 400 mališana iz Krapinsko-zagorske županije (KUD OŠ Ante Kovačića iz Zlatara i KUD Golubovec), Međimurske (KUD Zasadbreg) i Varaždinske županije (KUD Mak iz Trnovca, KUD Elizabeta iz Jalžabeta, KUD Beletinec, KUD Klaruš iz Maruševca i KUD Salinovec), a pridružit će im se i KUD iz Totszerdahelyja u Mađarskoj te Folklorno društvo Lancova Ves iz Slovenije. Uz njih u programu nastupaju i sastavi "Kaliope" i "Faringaši". Svi su pozvani da podrže male folkloraše a ulaz je besplatan.


Udruga građana „EMANUEL“ Ivanec organizira veliki humanitarni koncert za udomiteljske obitelji udruge udomitelja „NADA“ Ivanec 04.04.2013. u 19,00 sati u ivanečkoj kinodvorani.
MEJAŠI, Vokalni ansambl SAKCINSKI, NENAD KUMRIĆ CHARLI, JURAJ GALINA , EMANUEL BAND i gosti iz BRAZILA , FARINGAŠI, Tamburaški sastav ELITA , KUMOVI… izvođači koji žele pjesmom uljepšati večer udomljenoj djeci, odraslim udomljenim osobama , njihovim udomiteljima ali i svim građanima simpatizerima Udruge udomitelja NADA Ivanec .

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2013. godinu žele Vam djelatnici POU "Đuro Arnold" Ivanec!

Pozivamo Vas u petak, 14. prosinca, u ivanečku kinodvoranu na veselu glumačku večer uz glumačku družinu "Komedijaši" iz Stažnjevca. Večer je humanitarnog karaktera, pa svi koji budu izdvojili 20 kuna za ulaznicu kako bi se opustili i do suza nasmijali sočnim pučkim dosjetkama i dogodovštinama stažnjevečkog Štijefa i Štefe, trebaju znati da njihov novac ide u humanitarne svrhe. Komedijaši su, naime, u duhu adventa i Božića, sav prihod odlučili pokloniti gradskoj Humanitarnoj fundaciji Pro vitae. Program počinje u 18 sati.


Stranica 15 od 20Prva   Prethodna   10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  Slijedeća   Posljednja   

18.01., subota, 15:30h

19.01.,nedjelja,16:30h
25.01., subota, 18:00h

 Izrada: Xmedia