O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

Glumačka družina Komedijaši iz Stažnjevca i ove godine u ivanečkoj kinodvorani priređuje humanitarnu glumačku večer čiji će cjelokupni prihod biti namijenjen gradskoj Humanitarnoj fundaciji "Pro vitae".
Na repertoaru će biti isključivo komedije i skečevi uz koje će se publika moći dobro zabaviti i nasmijati u petak, 22. studenog, od 18.30 sati. Ulaznice će se prodavati po 20 kuna na dan predstave, a sav prikupljeni novac bit će predan Pro vitae, a ona će ga usmjeriti za pomoć teško bolesnim građanima i djeci s područja grada Ivanca te drugim osobama koje trebaju pomoć zajednice.

 U petak, 15.11., u Ivancu će se u organizaciji Udruge oboljelih i liječenih od raka pluća Kaj sad? održati još jedan u nizu humanitarni koncert Muzikom i pjesmom protiv raka pluća. Početak mu je u ivanečkoj kino dvorani u 19.00 sati. Uz već stalne humanitarce – Kavalire, Faringaše i Vokalni ansambl Sakcinski, zapjevat će i Gordana Ivanjek, Tamburaški sastav Cure iz centra, Matija Martinčević, a pridružuju se i kvartet Adaggio, Kulutrno umjetničko društvo Klenovnik, Vinički tamburaši i Peti element.

 


Pozivamo sve sugrađane na humanitarni koncert "Od srca do srca", u organizaciji ŽVS "Kaliope", koji će se održati u petak, 25.10.2013. u ivanečkoj kino dvorani s početkom u 19,00 sati.Cijena ulaznice je 20,00 kuna, a sav prihod od humanitarne akcije uručiti će se teško oboljelom Karlu Božaku, učeniku ivanečke Srednje škole.U petak, 18. listopada, u ivanečkoj kino dvorani održat će se zajednički koncert Njemačkog pjevačkog zbora Zagreb i ivanečkog Mješovitog pjevačkog zbora KUD-a Rudolf Rajter. Bit će to prvo gostovanje Njemačkog pjevačkog zbora u našemu gradu, pa će to ujedno biti prilika za bolje upoznavanje, ali i produbljivanje suradnje dvaju društava te, svakako, prilog obogaćivanju ponude kulturnih događanja u našemu gradu. Početak je koncerta u 19 sati, a ulaz je slobodan!!

U sklopu dječjeg tjedna Učilište će 11.10.2013. ugostiti kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba sa njihovom popularnom predstavom "Baltazar" u kojoj će uživati ivanečki osnovnoškolci i najmlađi iz ivanečkog vrtića.

Od 30. rujna do 06. listopada obilježava se 7.tjedan cjeloživotnog učenja koje će Učilište obilježiti Danom otvorenih vrata 04.10.2013. godine. Dođite, informirajte se i uključite u neki od naših programa, jer za učenje nikad nije kasno!!!

Nezaposleni ste i tražite posao??
U POU "Đuro Arnold" Ivanec možete steći dodatne vještine i postati konkurentni na tržištu rada upisom u neke od navedeni programa:
- program osposobljavanja za računalnog operatera
- program osposobljavanja za poslove knjigovođe-računovođe
- program usavršavanja za poslove operatera poslovne primjene računala
- program usavršavanja za poslove samostalnog knjigovođe-računovođe

Upisi za sve navedene programe su u tijeku!!!

Raprored kinopredstava u kolovozu će se odvijati prema sljedećem rasporedu:
10.08. u 19,00h Pirati - Banda nepoželjnih , animirani film
17.08. u 19,00h, Štrumfovi, animirani film
24.08. nema kinoprojekcije
31.08. u 20,00h, U tami-Zvjezdane staze (Star Trek Into Darkness)
Ulaz na sve projekcije je slobodan!!!!

POU „Đuro Arnold“ Ivanec poziva sve zainteresirane polaznike na upis u program tečaja lončarstva. Program sufinancira Ministarstvo kulture i Grad Ivanec tako da je isti za polaznike besplatan. Broj polaznika je ograničen. Predbilježbe i informacije u upravi Učilišta na broj telefona 770-530, info@uciliste-ivanec.hr ili osobno na adresi Vladimira Nazora 1, Ivanec.

U tijeku su upisi polaznika u novu grupu programa osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke u trajanju od 180 sati. Predbilježbe i informacije na tel.042/770-530, info@uciliste-ivanec.hr ili osobno u upravi Učilišta.

Stranica 14 od 20Prva   Prethodna   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Slijedeća   Posljednja   

18.01., subota, 15:30h

19.01.,nedjelja,16:30h
25.01., subota, 18:00h

 Izrada: Xmedia