O nama
Novosti
Kino
Autoškola
Obrazovanje odraslih
Strani jezici
Tečajevi
Katalog informacija
Javna nabava
Godišnji planovi i programi rada
Financijska izvješća
Pristup informacijama
Natječaji
Kontakt
 EU projekt "4za600"
Minimiziraj

                                                                                                                                                                                                                                   Pučko otvoreno učilište "Đuro Arnold" iz Ivanca, zajedno sa još tri učilišta iz Varaždinske županije, sudjeluje u velikom EU projektu informatičkog opismenjavanja 600 osoba!

Saznajte više...

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2015. godinu žele Vam djelatnici POU "Đuro Arnold" Ivanec!

Ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja provodi se od 29. rujna do 5. listopada 2014.godine pod sloganom „DOBRO JE UČITI“. I ove godine želja nam je da pošaljemo snažnu poruku o važnosti učenja i obrazovanja, a posebice obrazovanja odraslih. Stoga pozivamo sve da nas posjetite i informirate o obrazovnim programima koje nudimo, jer za učenje nikad nije kasno.

Pozivamo sve zainteresirane na upise u programe osposobljavanja za: poslove dadilje - u trajanju od 400 sati poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba -500 sati poslove pčelara/ke - 120 sati poslove vinogradara/ke-podrumara/ke 120 sati poslove izrade lepoglavske čipke - 120 sati Program osposobljavanja za poslove izrade lepoglavske čipke je subvencioniran od strane Ministarstva kulture. Upisi traju tokom mjeseca rujna.

U ponedjeljak 26.05. u Učilištu gostuje kazalište Mala scena iz Zagreba s predstavom "Bum Tomica" u kojoj će uživati ivanečki osnovnoškolci. Predstava je održana u sklopu projekta "Prvi put u kazalištu" pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, a u sklopu programa javnih potreba u kulturi za sljedeće trogodišnje razdoblje.

 U petak 09.05. u jutarnjim satima Učilište će ugostiti kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba sa najnovijom predstavom "Tko se boji straha još". U dvije izvedbe uživat će mališani iz dječjih vrtića, te osnovnoškolci iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog. Prestava je pod pokroviteljstvom tvornice Kraš, a glavni likovi su upravo maskote popularnog "Životinjskog carstva": panda Amanda, lav Lepold, galeb Stipe, krokodil Kroko i žirafa Gracija!!


 Pozivamo Vas u petak, 09.05.2014. u ivanečku kinodvoranu na koncert duhovne glazbe u organizaciji ŽVS Kaliope s početkom u 19,30 sati.

Uz Kaliope na koncertu će nastupiti i njihovi gosti  glazbeni sastav Hvalospjev iz Gornje Stubice.Ulaz je besplatan.

 


Pozivamo sve sugrađane na godišnji koncert KUD-a Itas koji će se održati u četvrtak 08.05.2014. u ivanečkoj kinodvorani s početkom u 19,30 sati. Osim članova KUD-a Itas nastupit će i dugogodišnji suradnici i prijatelji itasovaca – članovi Klape Kampanel te ostali gosti – Mia Paravinja, Nenad Kumrić Čarli i Danijel Češnjaj.

U nedjelju 04.05.2014. Ivanec je bio domaćin 2. međunarodne smotre dječjeg folklora, pod pokroviteljstvom Varaždinske županije i Grada Ivanca. Uz domaćine iz KUD-a Salinovec koji su predstavili s dvije dječje skupine nastupili su KUD Vidovec, KUD Šandorovec, KUD "Knegingrad" iz Kneginca, KUD "Seljačka sloga" Đelekovec i KUD "Velika Mlaka". Brojnu publiku oduševili su i gosti iz OŠ Stročja Vad sa svojom tamburaškom skupinom, Dječja folklorna grupa Dragatuš i Folklorna skupina OŠ Kobilje.

Pozivamo sve zainteresirane na 4. voćanski ekološki sajam presadnica u organizaciji Udruge Zraka sunca iz Donje Voće, a koji će se održati u nedjelju, 04.05.2014. u predvorju kinodvorane u Ivancu s početkom u 9,00 sati.

POU „Đuro Arnold“ poziva sve zainteresirane polaznike na upis u program osposobljavanja odraslih osoba za poslove dadilje u trajanju od 400 sati.Tijekom trajanja programa polaznici stječu znanja i vještine potrebne za stručno obavljanje poslova dadilje. Završetkom programa polaznici nauče skrbiti o zdravlju i sigurnosti djeteta do 14. godine života, obavljati samostalno djelatnost dadilje sukladno zakonu i pravilima struke, komunicirati s djecom, roditeljima i suradnicima, skrbiti se o emocionalnom, tjelesnom, intelektualnom i socijalnom razvoju djeteta, provoditi uravnoteženu, raznovrsnu i zdravu prehranu djeteta, provoditi higijenu i odijevati dijete, organizirati igru, rekreaciju i zabavu za dijete, nadzirati školske obveze i ostale aktivnosti djeteta prema uputi roditelja, primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći. Nakon uspješno završenog programa polaznicima se izdaje Uvjerenje o osposobljavanju koje se može evidentirati u elektroničkom zapisu podataka iz područja radnih odnosa (e-radnoj knjižici). Informacije, predbilježbe i upisi na telefon 770 530, e-mail: info@uciliste-ivanec.hr ili osobno u upravi Učilišta, Vladimira Nazora 1, Ivanec.

Stranica 13 od 20Prva   Prethodna   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Slijedeća   Posljednja   

18.01., subota, 15:30h

19.01.,nedjelja,16:30h
25.01., subota, 18:00h

 



Izrada: Xmedia